Facebook

v.4
JEM

Orange is the new black. Gemakkelijke bewoordingen in een intuïtief en geanimeerde website zodat klanten begrijpen hoe Odot te werk gaat en hen vertrouwen.

MISSION
  • YEAR 2017
  • ROLE Design, Front-end development
  • TYPE Marketing website

TYPOGRAFIE

Roboto & Ostrich Sans

Roboto
& Ostrich Sans

We gebruiken ROBOTO Regular als primaire lettertype voor subtitles, body copy and slogans naast het logo. Lekkere robuste letters, die makkelijk leesbaar zijn.
Ostrich Sans wordt toegepast in titels met hoofdletters, copy met hoofdletters en alles wat aandacht vraagt. Een verfijnde benadrukking met niet te veel poeha.

TESAMEN

Een fun geanimeerde website in Laravel, waarbij de scroll magic animaties schwung geven aan de moeilijkere materie. De animaties leggen de ingewikkelde onderwerpen op een eenvoudige manier uit.

KLEUREN

Pallet

PRIMARY

Onze hero kleur is het Odot oranje om de professionele aanwezigheid van Odot bij zaakvoerders te onderstrepen. We selecteerden neutrale ondersteunende kleuren zodat Odot kan stralen. Sterke solide kleuren creëren een modern en minimalistische look.

360° MEDIA CAMPAGNE

Odot was overal

KMO INSIDER

Nominatie beste idee 2017

Net verloren van de grote jongens van Switch. Toch wel een dikke pluim voor Odot als startup om hun jaar te beginnen!

Beurzen

Je meteen kenbaar maken

We creëerden rollups, folders en andere promomateriaal, zodat Odot kon schitteren op de beurzen.

SOCIAL MEDIA CAMPAGNE

Ludieke video’s op Facebook

We zijn beter in energie besparen, dan …

TV CAMPAGNE

ATV & TV LIMBURG

Elke zondag, 5 verschillende tips, 5 weken achter elkaar

Eenvoudig en makkelijk te verstaan

Odot maakt het zaakvoerders gemakkelijk om te besparen op de energiefactuur. De energiemarkt en de websites van de concurrentie zit vol met complexe en tegenstrijdige informatie. Dit moest simpelder en duidelijker gecommuniceerd worden. Via de Odot Simulator kan men nu heel snel en eenvoudig z’n besparing berekenen. Geen complexe bewoordingen, met bevattelijke iconen in een userfriendly applicatie

ODOT SIMULATOR

App creation

EXPLAINER VIDEO

Hoe werkt Odot?