Facebook

v.4

Handleidingen

WordPress, Woocommerce & Plugins

Een WordPress website aanpassen is geen rocket science. De gebruiksvriendelijkheid van WordPress is één van de belangrijkste redenen van zijn populariteit. Als je weleens met Word gewerkt hebt kun je ook met WordPress overweg. Jouw WordPress website of webshop is dan ook zeer eenvoudig en heel intuitief zelf gemakkelijk in te stellen. Onze layouts hebben reeds de standaard instellingen, die jij nu op jouw beurt helemaal kan personaliseren. Lees onze handleidingen om alle mogelijkheden te ontdekken.

WordPress Handleiding

WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem) waarmee je heel gemakkelijk de teksten en afbeeldingen op je website kunt aanpassen. Maar zoals met alles moet je wel eerst even weten hoe het werkt.

JEM Thema handleiding

Ontdek hoe je jouw website thema nog verder kan personaliseren door de instellingen aan te passen in deze geschreven handleiding.

Alle handleidingen

Heb jij deze plugins ook in jouw website of webshop? In de duidelijk handleidingen met foto’s vind je gemakkelijk hoe je de instellingen kan aanpassen, zodat de plugin optimaal werkt voor de noden van jouw bedrijf.

WordPress

Begin bij de basis zodat je de andere plugins, in een vingerknip kan beheren.

JEM Thema Handleiding

Onze websites en webshops zijn opgemaakt op basis van een thema, die je helemaal naar je hand kan zetten.

WooCommerce

WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen en volledig geschreven voor WordPress.
Regel alle instellingen voor een optimale verkoop.

BookMify

Met deze plugin beheer je jouw online reservaties. Pas de instellingen aan zodat jouw reservaties nog vlotter geboekt worden.

Cadeaubon Plugin

Cadeaubonnen zijn super handig om meer te verkopen. Regel de instellingen zodat iedereen een mooie cadeaubon kan aankopen.

Take-Away RestoPress Plugin

Beheer de werking van  jouw thuisbezorg webshop, door de functionaliteiten eenvoudig aan te passen.

Plugins verder personaliseren? Het kan!

Chat met ons! Elke ondernemer en bedrijf heeft zijn eigen specifieke noden en systemen, die niet altijd in de standaard plugins voorkomen en vragen om een op-maat-gemaakt opbouw.  Onze webdevelopers luisteren naar wat jij wil optimalisern en maken voor je een offerte.

3de partij plugins koppelen

Vele 3de partij plugins kan je zelf koppelen aan jouw website. vb. plugins van bPost, PostNL, Mollie, Google Agenda, Google Maps,… Echter indien je het in Keulen hoort donderen als de plugin je vraagt naar de termen API, Secret Key’s, Test API, etc… bestel dan onze diensten om deze plugins te koppelen aan jouw website of webshop.