v.4

Geen website hebben, eentje die verouderd is of een onoverzichtelijk design heeft, oogt niet professioneel. Het ondermijnt de geloofwaardigheid van je bedrijf. Een website/shop laten bouwen brengt vaak een investering van duizenden euro’s met zich mee, naast de noodzakelijke hosting- en onderhoudskosten. Heel wat ondernemers durfden de stap niet te zetten of waren niet in de mogelijkheid om dit budget te besteden.

In deze tijden is het echter gebleken dat online aanwezigheid en digitale acties een must zijn. Om iedere zelfstandige en KMO een hart onder de riem te steken, ruilen we 1000 gratis website/shops tegen een product of dienst die zij verkopen of leveren om die digitale investering te reduceren.

Ben je bijvoorbeeld een goochelaar dan kan je een goochelsessie met ons ruilen tegen een bookingswebshop, een bloemist ruilt een boeket tegen een delivery webshop, of kan een Italiaans restaurant een pizza margarita ruilen tegen een take-away webshop. De ruiler kiest zelf.

Met deze ruilacties willen we lokaal kopen aanmoedigen en ondernemers de kans geven om online hun producten en diensten te verkopen. Bovendien is er in elke webshoplayout de mogelijkheid om reeds cadeaubonnen aan te bieden, die de consument later kan komen innen. Zo geven consumenten financiële ademruimte aan de lokale handelaars.

KLASSIEKE WEBSITES

Garandeer je digitale aanwezigheid

Heb je niet het doel om producten of diensten via een betalingssysteem op je website te verkopen. Dan is een klassieke website waarbij je informatie over je organisatie meedeelt, ondersteund door media zoals teksten, foto’s en video’s voldoende.

Een succesvolle website heeft een design die de conversie verbetert. Je moet o.a. rekening houden met:
– Gebruiksvriendelijk design
– Conversiegericht design
– Doelgroep visueel aanspreken
– Positionering van jouw onderneming
– Kleurgebruik

Onze specialisten hebben alle kennis in huis om te voldoen aan bovenstaand rijtje. En dat rijtje bepaalt of je website verkoopt of niet (=converteren). Onze webdesigners weten waar een design aan moet voldoen. We hebben onze best converterende layouts voor jullie ter beschikking gesteld. Je dient nog enkel jouw logo, foto’s en teksten aan te passen én je digitale aanwezigheid is een feit. Succes!

Wil je reeds cadeaubonnen of vouchers aanbieden, dan kan je best voor een webshop opteren. In al onze webshops is een cadeaubonsysteem geïntegreerd.

WEBSHOPS

Uw digitale winkel

Iedere webshop is een website, maar niet iedere website is een webshop. Een webshop is een website op het internet waarop producten of diensten worden verkocht. Het is dus eigenlijk een online winkel waarin producten of diensten verkocht worden. Dit wordt mogelijk door een productencatalogus waaraan artikelen toegevoegd kunnen worden. Deze kunnen via een online winkelwagentje worden afgerekend. Online bestellen via een webshop is razend populair en wordt steeds meer gedaan. Hierdoor is een webshop een aantrekkelijke tool voor ondernemers die producten of diensten online willen verkopen. In alle layout’s is een cadeaubonsysteem geïntegreerd.

Kies uit 1 van onze best converterende webshop layouts, zet je logo, foto’s, teksten en producten in de plaats én verkoop meteen online.

WEBSHOP MET BOEKINGSSYSTEEM

Eenvoudig reservaties opnemen

Voor veel bedrijven is het handig als hun klanten via de website afspraken en reserveringen kunnen inplannen. Denk bijvoorbeeld aan kappers, hotels, restaurants, tandartsen, personal trainers en consultants. Het integreren van zo’n boekingssysteem is dan zeker een must.
Je kan zelf kiezen of je de afspraken op voorhand laat betalen of ter plaatse. Bovendien is in elk layout een cadeaubonsysteem geïntegreerd.

Kies uit 1 van onze best converterende webshop layouts, zet je logo, foto’s, teksten en producten in de plaats én laat die reservaties maar komen!

TAKEAWAY & DELIVERY WEBSHOP

Breng de bestellingen aan huis

Deze webshop layouts zijn helemaal Corona-proof. Met deze webshop layouts kunnen bijvoorbeeld restaurants, wijnwinkels, bloemenwinkels online verkopen en hun klanten op een veilige manier bedienen door thuislevering of afhaling. Door het eenvoudige bookingssysteem kan je gemakkelijk bepalen of de consument zelf kan kiezen wanneer hij/zij afhaalt of laat leveren. Of je kan zelf een welbepaalde datum instellen.
Koppel je er bovendien een extern betalingsplatform zoals Mollie.be dan kan je zelf contactloos bezorgen. Bovendien is in elk layout een cadeaubonsysteem geïntegreerd.

Kies uit 1 van onze best converterende webshop layouts, zet je logo, foto’s, teksten en producten in de plaats én laat die reservaties maar komen!

VOORWAARDEN

Het is net als een nieuwe auto kopen . Jij ruilt een product of dienst die jezelf verkoopt of levert. Wij bouwen in ruil jouw klasse auto gratis (de website), het enige dat je zelf nog moet betalen is je nummerplaat (domeinnaam), je benzine (hosting) en je jaarlijks onderhoud bij ons (service abonnement). Zoals bij de autohandelaar.
Meer info vind je hieronder.

RUIL JOUW WEBSITE

.

Plaats je website online

Domeinnaam

Iedere website is gelinkt aan een domeinnaam, bijvoorbeeld jemproductions.be. Aan de hand van deze domeinnaam kunnen bezoekers uw site vinden op het web. Een domeinnaam kan de naam zijn van een firma, een vereniging, van jezelf, enz. … Enige voorwaarde hiervoor is dat de naam nog niet geregistreerd is door iemand anders, want iedere domeinnaam is uniek. Een domeinregistratie geldt voor min. 1 jaar.
Een domeinnaam heeft ook een extensie, die meestal verwijst naar een land. In België is dit .be, maar andere vaak voorkomende domeinextensies zijn .nl, .fr, .com, .de, .es, .co.uk, .eu, .org, …
De domeinnaam is het equivalent van de nummerplaat van je auto, die is ook steeds uniek en meestal verbonden met een land.

Hosting

Hosting is ruimte voorzien op een centrale computer (server). Op deze ruimte kan je website geplaatst worden. Een webshop gebruikt meer ruimte dan een klassieke website. In een webhostingpakket zit meestal ook een domeinnaamregistratie en enkele e-mailadressen, het aantal hiervan hangt af van het bestelde pakket. Wij verhuizen je website gratis zonder downtime. Op de servers van JEM staan meer dan honderd websites gehost.
Je kan de hosting vergelijken met de benzine in je auto: rij je veel dan, heb je meer benzine nodig.

SERVICE & LICENSE PAKKET

Voor een veilige site

Elke website en webshop is opgebouwd met plugins of in analogie met de auto: de opties van een wagen. We hebben zowel gratis en aangekochte plugins verwerkt in elke layout. De kost van de licentie van de aangekochte plugins is verdeeld over het 3-jaar service pakket.

Het Service pakket is het equivalent van het onderhoud van je auto om te garanderen dat je veilig blijft rijden en uw auto niet stuk gaat. Het is voor de veiligheid van je website namelijk van essentieel belang dat zowel WordPress zelf als de WordPress thema’s en plugins altijd up-to-date houdt. Bij een update worden namelijk bug fixes geïmplementeerd en bij de meeste updates worden er ook meerdere veiligheidskwesties aangepakt om hacking te voorkomen.
Ruil je een website tegen een product of dienst die je verkoopt of levert, dan krijg je 50% korting op het eerste jaar.